Mezitli led tabela

Mezitli led tabela ile İş Yerinizi Öne Çıkarın

Mezitli led tabela ile İş Yerinizi Öne Çıkarın

Led tabela sistemleri ışıklı tabela olarak bilinmektedir. Işıklı tabela kullanımı özellikle de akşam ve gece olduğunda firmanın rakip tabelalara nazaran öne çıkmasını sağlamaktadır. Böylece led tabela kullanmış olan firma müşterilerin gözüne ilk çarpan firma olduğu için iyi bir PR çalışması yapmış olmaktadır. Bununla birlikte kullanılan tabelanın boyutu, kalitesi, yazılan sabit ya da kayan yazı olması, slogan içerip içermemesi gibi birçok farklı özellik led tabela sisteminin bütçesini etkilemektedir. Ancak mezitliuyducum.com sitesi olarak bu zamana kadar vermiş olduğumuz bütün hizmetlerimizi müşterilerimizin bütçelerine uygun olarak oluşturduk. Bu sebepledir ki yıllardır sektöründe hizmet veren firmalarda sektöre yeni giriş yapacak olan firmalarda led tabela noktasında” Mezitli led tabela İnci Elektronik”bizi tercih etmektedir. 

Referanslarımıza Çalışmalarımız sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

Led Tabelanın Ayrıcalıkları Nelerdir?

Öncelikle led tabela kullanımı ifade etmek istediğiniz her şeyin fazla yer kaplamadan etkili bir şekilde ifade edilmesini sağlar. Örneğin bir kuaför salonu olarak led tabela kullandığınız takdirde tabelanıza sadece salonun adını yazdırmak zorunda değilsiniz. Salon içerisinde sunmuş olduğunuz hizmetlerin neler olduğunu kayan yazı kullanarak da rahatlıkla hedef kitlenize gösterebilirsiniz. Ayrıca yapılan indirim ve kampanyaları da yine sürekli olarak bu tabela üzerinden duyurabilirsiniz. Böylece tabelanıza bakan müşteri sadece salon adı değil aynı zamanda da indirimleri de görerek sizi tercih etmek isteyecektir. Mezitli led tabela hizmeti veren bir firma olarak bizden yardım alan bütün firmalarımıza istedikleri boyutlarda tabelalar tasarlayarak istedikleri yazıların istedikleri şekilde oluşmasını sağlamaktayız. Aynı zamanda da istenildiği takdir de seçilen görsellerin led tabela üzerine işlenmesini sağlayarak da tabelanın çok daha reklam içerikli olmasını sağlayabiliriz. 

Güvenlik Kamera Opsiyonu

Led masa kullanımı yapmak isteyen ancak bunun aynı zamanda da hırsızlarında dikkatini çekeceğini düşünen müşterilerimiz için ise Mezitli güvenlik kamera hizmeti sunmaktayız. Tabela yaptırmak isteyen müşterilerimize talep ettikleri doğrultuda güvenli kamera sistemi kurmaktayız ve hırsızlara karşı önlem almalarına yardım etmekteyiz. Sonuç olarak led masa ayrıcalıkları yaşamak isteyen firmalar Mezitli led tabela firması olarak en iyi yerden hizmet almak istedikleri takdirde bizimle irtibata geçebilirler. En kısa süre içerisinde istedikleri şekilde tabelaları hazır olacaktır. 

Çalışmalarımızı buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

2 Yorum

  • kenan kürne

    her renkte yapabiliyormusunuz

    • blank
      Mezitli Uyducu

      tabiki kenan bey opsiyonel olarak renkler arası geçişli hizmetimiz mevcut

  • Bir Yorum Yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir